Bilgisayarınız yeni çıkan oyunları çalıştıracak kadar iyi değil mi? Üzülmeyin, sizin bilgisayarınızın da gücünün yeteceği muazzam oyunlar var. İşte onlar.
Bu haberimizde sizlere 200’lerin en iyi 10 video oyunundan bahsedeceğiz. Oyun tutkunlarının çok seveceği haberimizde liste şu şekilde:
10.Guitar Hero 2
Kim bilebilirdi ki, az bilinen bir müzik oyunu geliştiricisi, 2005 yılında dünyaya bira bardağı büyüklüğünde bir plastik gitar çıkardığında, müzik oyunlarının kısaca en sevilen ve popüler şey haline geleceğini? 2000’lerin sonlarında kısa bir süre için, aniden piyasayı sular altında bırakan ritim-aksiyon oyunları seliyle birlikte oturma odaları, her yerde taklit gitarlar, mikrofonlar, davullar ve hatta DJ desteleriyle dolup taştı. Ritim oyunlarının popülaritesi uzun sürmedi, ancak bu onların ne kadar sevildiği gerçeğini değiştirmiyor. Pek çok oyuncu için Rock Band, plastik enstrümanların eksiksiz tamamlayıcısı ile en iyisiydi, ancak Guitar Hero orijinaldi ve bu türü dünya çapında gerçek bir üne kavuşturan Guitar Hero 2 ve çivilenmiş rock klasiklerinden oluşan muhteşem film müzikleriydi.
9. Silent Hill 2
Orijinal oyun, Konami’nin hayatta kalma-korku türüne gerçeküstü, psikolojik yaklaşımını tanıttı. Sorunlu kahramanı James Sunderland, aynı adı taşıyan kasabada ölü karısını arıyor, ancak sis ve radyo dalgaları arasında bulduğu şey, bir fetişist canavarlar topluluğu. Tüm korku kurgularında olduğu gibi, oyunu bir kez deneyimlediğinizde, sonsuza kadar peşinizi bırakmayacak.
8. The Elder Scrolls IV:
The Elder Scrolls, gelecek yıllarda baskın hale gelecek bir tür olan açık dünya maceraları için şablon oluşturan oyundur. 2002’deki The Elder Scrolls III: Morrowind daha dikenli, daha ilginç bir ortam ve hikayeye sahipti, ancak aynı zamanda oynamak için mutlak bir sürüklenmeydi; Oblivion, macerayı istediğiniz gibi şekillendirmek için sihir, kılıç veya gümüş bir dil kullanarak savaşmanıza, konuşmanıza ve dünyasında kolaylıkla yolunuzu bulmanıza izin verir.
7. The legend of Zelda:Majora’s Mask
En tuhaf, en üzücü, en unutulmaz Zelda oyunu, on yılın şafağında piyasaya sürüldü. 1999’daki Ocarina of Time’da kurtardığı krallıktan uzaklaşan kahraman Link, onu üç günlük bir zaman döngüsüne yakalandığı lanetli ve çarpık bir yere nakletti. Yüzünü buruşturan bir ay gezegene daha da yaklaşırken, Termina sakinleri işleri hakkında her zamankinden daha acil ve endişeli bir şekilde hareket ediyor ve biz de felaketi nasıl önleyeceğimizi bulmaya çalışıyoruz. Onu bir çocuktan grotesk yaşayan bir çalıya, dağ trolüne veya deniz kızına dönüştüren Link dons maskeleri. Majora’nın Maskesi’nin zaman yolculuğu o kadar zeki ve ustaca ki, sonraki yıllarda onu taklit etmeye cesaret eden çok az oyun var
Bir yanıt bırakın