Vivo X60 Pro-Analiz

Vivo X60 Pro, kablosuz şarj gibi özellikler dahil, ince tasarımı ve mükemmel kamerası ile güçlü yanlarını sergileyen yetenekli bir amiral gemisidir.

Vivo X60 Pro telefon tasarımsal olarak şık bir görünüme sahip. Farklı doku seçenekleriyle sunulan telefonun kamera özelliklerine vurgu yapılıyor. Telefonun iki büyük lense sahip olduğu ve profesyonel fotoğrafçılığa odaklandığını söylemek mümkün.

Ortaya çıkan detaylarda da görüldüğü gibi telefon özellikle fotoğrafçılık ve video performansında kullanıcıları kendine çekmek istiyor. Vivo X60 serisinde aynı zamanda piksel kaydırma teknolojisi yer alıyor ve bu teknolojiye sahip ilk cihaz telefon olarak kullanıcılar ile buluşuyor.

Vivo X60 Pro Mükemmel Tasarım!

Tasarım

Geçen yıl Vivo’nun muhtemelen şu anda sektördeki en iyi görünümlü telefonları ürettiğini iletmiştik. Görünüşe göre firma bu bağlamda yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Cömert 6.56 inç ekranla beraber, X60 Pro dikkat çekici şekilde ince ve hafif. Cihaz 7,7 mm kalınlığında ve sadece 179 gr ağırlığında.

Her iki durumda da bu onu yılın en hafif ve en ince telefonlarından biri yapıyor. Konforlu kavisli kenarları ve buzlu cam kaplamaya garip bir şekilde çekici gelen yumuşaklığı ile telefonun hissi de harika.

Vivo X60 Pro ayrıca, çekici bir tasarım dokunuşu olan Vivo’nun kademeli kamera modülünün geri dönüşünü de işaret ediyor. Aynı anda lens dizisine dikkat çekerken, gerçekte olduğundan daha ince ve kompakt akıllı tasarım hissi sunuyor.

Görüntü Tasarım

6.56 inçlik ekran kavisli bir AMOLED ekran ve daha hızlı oyun için 240 Hz dokunmatik örnekleme hızıyla desteklenen, tüm telefonun kullanımda daha yumuşak olmasını sağlayan 120 Hz yenileme hızını destekliyor. Renkler derin ve zengin ve kontrast etkileyici. Basitçe söylemek gerekirse, harika görünüyor. Tam beklediğiniz gibi, ekran aynı zamanda telefon kullanımda zevk veren parmak izi sensörünü de barındırıyor.

Burada gerçekten iki önemli detay var. Birincisi, bu yılki birkaç üst düzey telefon ekranından farklı olarak, X60 Pro gerçek bir dinamik yenileme hızını desteklemiyor, bu nedenle yalnızca 60Hz veya 120Hz arasında geçiş yapabiliyor. Bu, gerektiğinde daha yavaş yenilenebilen diğer panellerin güç tasarrufu potansiyelini ortadan kaldırıyor.

Belki daha da önemlisi, ekran yalnızca Full HD+ çözünürlükteyken, benzer fiyatlı bazı rakipler daha yüksek çözünürlüklü QHD+ paneller sunuyor. Çoğu insan için bu gerçekten önemli değil zaten bu boyuttaki ekranlarda daha yüksek piksel yoğunluğunu tespit etmek çok zor. Ancak Vivo X60 Pro‘yu diğer amiral gemileriyle karşılaştırıyorsanız, buradaki tavizlerden biri de budur.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*